مقالات, مقاله های آموزشی

نوشیدنی های خوش طعم پاییزی

نوشیدنی گرم پاییزتان را خوش طعم کنید

 

اگر فشار خون تان بالاست قبل از مصرف زنجبیل با پزشک مشورت کنید و در مصرف آن زیاده روی نکنید.
زمان تقریبی مطالعه :1 دقیقه
نوشیدنی آب سیب داغ

نوشیدنی آب سیب داغ
مواد لازم:

 آب سیب – 6 لیوان
 چای کیسه ای زنجبیل

طرز تهیه:
– آب سیب را در ظرف مناسب  و روی حرارت زیاد بگذارید تا حباب ها ظاهر شود. بلافاصله از روی حرارت بردارید.
– اگر سیب تازه باشد در صورت جوشیدن ممکن است وا برود. تی بگ را اضافه کنید، روی آن را بپوشانید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه خیس بخورد. قبل از برداشتن، کیسه های چای را درون قابلمه فشرده کنید. سیب را هم بزنید و گرم سرو کنید.

دمنوش زنجبیل و لیمو

دمنوش زنجبیل و لیمو

مواد لازم:
آب داغ – یک لیوان
عسل –  25 گرم
آب لیموترش –  یک قاشق چای‌خوری
زنجبیل آسیاب شده –  نصف قاشق چای‌خوری
دارچین –  یک و نیم قاشق چای‌خوری
طرز تهیه:
– زنجبیل و دارچین را در یک لیوان آب جوش بریزید و هم بزنید.
– آب لیمو ترش و عسل را هم اضافه کنید.
– اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بماند ،سپس این نوشیدنی گرم خوشمزه را نوش جان کنید.
  نکته: اگر فشار خون تان بالاست قبل از مصرف زنجبیل با پزشک مشورت  کنید و در مصرف آن زیاده روی نکنید.

 

نوشیدنی‌های مخصوص فصل پاییز را بشناسید | اقتصاد آنلاین

 

اقتباس:تبیان

تدوین:مینو غفوری ساداتیه

تلفن:09308743868

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − هفت =